Taivaanrannanmaalarin aarrekaari


Sanotaan että sateenkaaren päästä löytyy aarre. Tämä helmikaari on aarre jo itsessään, Taivaanrannanmaalarin henkilökohtaista omaisuutta, sateenkaarikaari joka ei katoa, vaan koristaa seinällä vuodenajasta ja vuodesta toiseen.

Faktaa: Helmet on käsin ommeltu yksi kerrallaan ryijypohjaan joka on liimattu taustalevyyn.

Kaatunut sateenkaari


Taivaanrannanmaalarillekin sattuu joskus vahinkoja. Sateenkaarimaali on kaatunut ennen aikojaan eikä ehtinyt taivaalle asti vaikka sää olisi ollut juuri sopiva sateenkaaren ilmestymiselle. Siinäpä on yksi selitys sille, miksi sateenkaari ei aina ilmesty, kun liian kiireellä touhuaa niin vahinkoja voi sattua!

Kulhollinen sateenkaarta


Taivaanrannanmaalarilla on kotona varastoituna sateenkaaria eri muodoissaan hätätapauksien varalle. Ruokaisalta salaatilta näyttävä kulho on näyttävä koriste omassa pöydässä ja työkeikan osuessa kesken ruokailun se on kätevä napata pöydästä mukaan ja toimittaa taivaalle. Tätä tapaa voi käyttää vain silloin tällöin, sillä Taivaanrannanmaalarin vaimo valmistaa "salaatit" ja kiireisenä naisena hän ei jatkuvasti ehdi etsiä sopivia aarteita miehensä tarpeisiin.

Sateenkaarikirjasto


Sateekaarikirjasto on mystinen paikka, värejä rakastavan paratiisi. Jokaisella käynnillä saat mukaan sen värisen kirjan kuin haluat, sellaisella sisällöllä kuin toivot. Kirjastossa ei tarvita valtavaa määrää turhia varastoja koska kaikki kirjat ovat koko ajan kierrossa. Olisihan tässäkin vielä kehittämistä; kirjan sisältöä ei pysty kotona muuttamaan, vaan palautus- ja lainaustiskien kautta sisällöt nollaantuvat ja uudistuvat.