Itse tehty gellilevyPerjantai 9.2.2024 - Milja Talvikki Itse tehty gellilevy on kätevä, jos haluaa testata tekniikkaa ennen investointia oikeaan gellilevyyn, joka kestää hyvällä hoidolla vuosia ja vuosia......... Jälki itse tehdyllä levyllä on hieman suttuisempaa kuin tehdasvalmisteisella, mutta kuitenkin ihan ok. Tukkukokoiseen leikkelelootaan (koko noin 24 x 30 cm) tein liivatelehtihyytelön suhteessa 8 dl vettä ja 20 liivatelehteä. Kokeilla voi pienemmälläkin, esimerkiksi 4 dl vettä ja 10 liivatelehteä, jolloin astian tulee olla ainakin puolta pienempi. Sellainen suurempikokoinen margariinirasia on ok. MUISTA muovi astian pohjalle ja reunoille! Ja tämähän on taas sellainen juttu, että on kiva tehdä yhdessä lasten kanssa. Oli vielä jotain mielessä, ja jatkan sen tähän jos vaan muistan, mitä se oli............ Milja
|