Minä ja täkänä:
Rakastan väreillä leikkimistä ja vapaata kudontaa, isojen runsaiden pintojen luomista. Yllättäen toinen intohimoni on täkänä! Täkänän kutominen on haaste joka pitää ihmisen nöyränä. Vapaassa kudonnassa ei voi tehdä virheitä, mutta täkänä ei anna sinulle anteeksi jos teet virheen. Täkänä on armoton, mutta lopputulos on kaiken tuskan arvoinen :-)
Suunnittelen mallini itse. Poikkeuksena Solstice joka on tilaustyö Lauran mallin mukaan. Kudon siis myös asiakkaan toiveiden mukaan.

About me and double weave:
I love to play with colours and create freeform weaving installations. Surprisingly my other passion is täkänä! Weaving täkänä is such a challenge that keeps person humble. There is no mistakes in freeform weaving, but täkänä will not forgive you if you make one. Täkänä is ruthless, but the prize you get after finishing project, is worth all the pain :-)
These are my own designs, except Solstice.

Lisää Laurasta osoitteessa www.lauraspring.co.uk

Yllä: Luonnos ja kudontaa.

Alla: Löydön Kartano Mikkelin Ristiinassa tarjoaa ihastuttavat puitteet kaikenlaisille juhlille. Saliin suunniteltu kolmiosainen täkänä on saanut kukka-aiheensa katon rajassa olevasta koristellusta listasta, kuvio ei erotu kuvasta. Koristelu on salin alkuperäistä ilmettä 1800-luvulta.

Alla: Sininen sukeltaja ja Marraskuun mies.
Marraskuun miehen kudonnassa on käytetty myös paljettilankaa joka kimaltelee kuin sadepisarat marraskuisessa kaupungin illassa. Hapsujen helmet kuvaavat asfalttiin ropahtelevia vesipisaroita.