Las Vegas

Perjantai 29.12.2023 - Milja Talvikki


Mitä ihania muistoja!
Häämatka Las Vegasiin, Nevadaan. 
Kirjaimellisesti se oli vihkiäismatka, koska ei meillä häitä ollut, mutta siellä meidät vihittiin.
Meillä oli koko reissussa tiukka aikataulu johtuen miehen töistä, joten ehdimme olla Vegasissa vain kolme yötä. Mutta siinäkin ajassa ehti nähdä millainen kiiltokuva se paikka on. Eikä ole tavallaan ihme kun sanotaan, ettei amerikkalaisten tule välttämättä lähdettyä Eurooppaan, kun Vegasista löytyy "kaikki"; on Eiffel-torni, pyramidi, Venetsia..........

No joo, asiaan, eli mitä en muistanut tai ehtinyt kertoa videolla.

Loppujen lopuksi tuohon minun pohjaani tuli kerroksia 9, plus kymmenes kerros kuvien tulosteista. Käyttämäni valkoinen paperi on hieman paksumpaa kuin sanomalehti, ja se antaa varmasti lisätukevuutta. 

Lasertulostimella tulostetut kuvat on muokattu kuvankäsittelyllä piirrosmaisiksi. Nykyään vastaavaa jälkeä saa monien puhelimien äpeillä, joten enää ei tarvitse edes kuvankäsittelyohjelmaa. Jos käyttää vanhempia kuvia mitä ei ole puhelimessa, eikä ole haka siirtelemään kuvia eri laitteiden välillä, niin yksi helppo tapa siirtää kuvia edestakaisin on sähköposti.

Lasertulosteita saa kaikista tulostinpalveluista. Tulostupalvelujen nettisivuilta löytyy ohjeet, miten homma toimii.

Ja jos haluaa netistä tsekata, niin se "twisted building" on Lou Ruvo Center for Brain Health. En koskaan itse muista rakennuksen nimeä, mutta googlaan sen tuolla "twisted building Las Vegas" ja aina löytyy ;-)

Tammikuu on kanavallani Junk Jornal / Altered Book-kuukausi, ja neljä seuraavaa videota liittyy niihin aiheisiin enemmän tai vähemmän.

Nyt toivotan mahtavaa vuoden vaihdetta ja Uutta Vuotta 2024!

Milja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini