Roskien kauneus joulupallossa

Perjantai 22.12.2023 - Milja Talvikki

Ihan pikkuisen kirjoitan, vaikka suotavaa olisi olla taas sohvalla pötköttelemässä tuon joulupallovideon rustaamisen jälkeen. Takotsubosta toipuminen voi viedä viikkoja, mutta onneksi pääsin vähällä, ja olen varmaan suht nopeasti taas "täydessä iskussa".
Mutta rennosti pitää ottaa, eikä hötkyillä.

Joulua en ole osannut stressata koskaan. Osaltaa johtunee siitä, että lapsuudenkodissani molemmat vanhemmat tekivät töitä outoihin aikoihin, vuototyötä ja silleen. Joten joulu tuli joka vuosi, eikä siitä kauheesti hössötetty. 
Mulla on hyviä joulumuistoja. Isän kanssa syötiin lämmintä joulukinkkua keskellä yötä, ja ihan vaan vietettiin rentoa aikaa perheen kesken. Joulupäivänä ja Tapanina saatettiin käydä kyläilemässä isovanhemmilla tai vanhempien sisaruksilla. Silloin oli isot perheet ja suvut, niin että jos ei joka joulu mummon luona käytykään, niin siellä kyllä riitti porukkaa muutenkin.

Nyt alkaa taas voimat hiipua, joten otan kupposen teetä ja asetun sohvalle koiran ja kissan kanssa, kuten kehoita Luovuus-videon lopussa. Toteutan omaa ohjettani.
Katso video tästä klikkaamalla.

Oikein hyvää joulunaikaa teille kaikille!

Palataan värikkäällä vilkkeellä 29.12.!

Milja

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: joulukoriste, joulupallo, kierrätys, suklaakonvehti