OHO !!!

Maanantai 17.4.2023 klo 14.51 - Milja Talvikki


OHO !!!

Niin. 
Siis se blogi.
Tämä blogi.
Onhan mulla ollut kaksi blogia aiemminkin, mutta molemmat olen lopettanut.
Tai niin luulin.
Edellisen blogin kirjoitukset tupsahti tuohon esille, kun otin blogi-ominaisuuden taas käyttöön.
Ne on suurimmaksi osaksi kertoiluja ihmissilmälle näkymättömästä maailmasta, hörhö-juttuja, kuten joku sanoisi. Jos ne ei kiinnosta, niin ei kannata mennä lukemaan. Mutta jos missään määrin kiinnostaa, niin antaa mennä vaan.

Tämä "uusi blogi" tulee käsittelemään askarteluprojekteja. Vähemmän tulee ihan varsinaisia ohjeita, mutta ideoita ja inspiraatiota tulee. Ja kaupan päälle saattaa tulla kirjoitusvirheitä, olen monta jo tässä korjannu, mutta jatkossa luulen, että antaa vaan mennä. Jos pystyn, olen itse sellainen oikeinkirjoituksen pilkunnussija..................

Elämä heittelee ihmislasta. Siksi askartelublogikin saa päivänvalon.
Lukuvuoden 2021-2022 olin Kymenlaakson Opistossa opiskelemassa visuaalista viestintää. Luulin, että sen jälkeen pääsen töihin, mutta toisin kävi. 8 kk työttömyyden jälkeen sain työkkäristä ohjeistusta hakea minulle sopivaan työvoimakoulutukseen. Kappas! Alkamassa oli Kädentaitojen ohjaajan täydennyskoulutus. Ei huono! Ei lainkaan!
Neljä viikkoa siellä on nyt oltu, joulukuuhun saakkaa saadaan olla. Ja nimenomaan saadaan. On se niin kivaa ja joka päivä oppii jotain uutta ja tulee uusia ideoita ja oivalluksia (ihan kun niitä ideoita ei muutoin tarpeeksi olisi...)
Ja tämä tästä päivämäärästä alkava blogi kertoo näistä koulutuksen projekteista ja kokeiluista. Kunhan minä nyt yritän saada rustattua ensimmäisen varsinaisen tekstin. Kuvat pitäisi olla jo koneella.
Palaan pian....................
Milja

Avainsanat: Yllätys, vanha blogi olikin vielä hengissä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini